Forside > Nytt smil > Pasientomtaler

Pasientomtaler

Se hvilke erfaringer noen av våre pasienter har om Digital Smile Design!

Det er veldig kjekt for oss på Stoa Tannlegesenter å få så positive tilbakemeldinger på den nye behandlingsmetoden, Digital Smile Design. Her kan du lese noen av dem.

Digital Smile Design før og nå. Karine Knutsen - Det var viktig for meg å kunne få et innblikk i hvordan resultatet kom til å bli før behandlingen startet. Vegard har vært veldig fin i denne prosessen, med å informere meg om ting som skal skje. Han har betrygget meg om at dette skulle gå veldig greit og at det ikke skulle være vondt og det har det heller ikke vært. Resultatet ble kjempefint og føles veldig naturlig. Nå kan jeg jo bare smile hele tiden.

Karine Knutsen


Digital Smile Design før og nå - Jeg ble så utrolig fornøyd med resultatet. Trodde egentlig ikke det var mulig å få til den type endringer, så det gikk jo over all forventning. Jeg er utrolig glad for at jeg valgte å gå gjennom den behandlingen.

Tove-Mari Odderdal


Digital Smile Design før og nå - Vegard som tannlege er veldig profesjonell, punktlig og presis. Resultatet ble som lovet. Utrolig fornøyd med resultatet!

Espen Mathiesen


Digital Smile Design før og nå -Jeg fikk beskjed fra skoletannlegen at det ikke var noe vits å prøve regulering, så da jeg i godt voksen alder ble tilbudt en ny løsning som kunne samle og rette opp tennene uten den vanlige reguleringen så måtte jeg prøve. Med individuell tilpasning har jeg fått et nytt smil, og det etter kun 10 uker!

Jeg hadde tannlegeskrekk før behandlingen startet, men den ble borte i løpet av behandlingstiden, mye takket være en tålmodig og forklarende tannlege.

Morten Knudsen 

Har du noen spørsmål om Digital Smile Design? Ta kontakt, så gir vi deg svar.