Forside > Åpningstider

Åpningstider

Hektisk hverdag? Opptatt på dagtid? Vanskelig å komme fra på jobb? Eller foretrekker du å ha avtalen sent?

Våre åpningstider

 

Mandag:
 08.00 - 15.00
Tirsdag: 08.00 - 15.00
Onsdag: 08.00 - 20.00
Torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 15.00

 


Covid-19 Informasjon:

Vi har strenge rutiner for smittevern på klinikken. Nå ifbm Covid-19 pandemien, er det i tillegg til disse rutinene, gjort noen endringer. Når du kommer til oss ber vi om at du spriter hendene når du kommer inn. Det henger egne dispensere ved venterommet. Vi har endret litt på venterommet slik at det er min 1 meter mellom stolene. Vi har også fjernet kaffemaskinen og bladene på venterommet. Når du kommer inn på tannlegekontoret får du et skyllemiddel som FHI anbefaler at alle pasienter skyller munnen med før tannbehandling. Ved undersøkelse og behandling har vi på oss hetter og bruker munnbind eller masker samt viser. Dersom vi skal gjøre behandling som medfører aerosoldannelse ( sprut av små microdråper ) bruker vi også egne frakker som skiftes mellom hver pasient. De nye rutinene tar litt ekstra tid og hverdagen er ikke like effektiv som tidligere. Det vil derfor kunne være noe forsinkelser i de vanlige innkallingene, men vi prøver å hjelpe alle som trenger det så raskt som mulig.  

Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjoner eller dersom du eller noen du bor med er i karantene eller har vært i kontakt med kjent smitte kan du dessverre ikke komme til oss før du er frisk. Egen offentlig klinikk er opprettet for å hjelpe ved akutte tannproblemer hos pasienter med kjent Covid-19 smitte.

 

Kveldsåpent: 

Det er mange grunner til at det ikke alltid passer så godt å ha tannlegetimen på dagtid. Flere kommer til oss fordi vi også tilbyr tannlegetimer på kveldstid. Stoa Tannlegesenter har kveldsåpent hver onsdag helt frem til klokken 20:00.

- Kom til tannlegen når det passer deg!